Låst blogg

Äntligen har jag bestämt mig. Jag ska göra en ny låst underblogg till denna bloggen. Där kommer dem närmsta kunna läsa mer om mitt liv. Ni som är intresserade av att läsa den kan skicka ett mejl eller lägga in en kommentar så ska ni få inloggningsuppgifter och adress! Dock kommer inte vem som helst att få tillgång till denna blogg, utan det är dem närmsta och dem jag känner att jag verkligen kan lita på som får läsa!



Lunch på stan

Träffade Sophie i stan vid 11.30 för att äta lunch ute. Det var riktigt härligt väder, solen sken som aldrig förr och vi åt på en grekisk restaurang som heter Zorbas. Jättegod mat och lagom portioner. Vi kunde sitta ute i solen och äta, mat smakar som bäst då. Efter lunchen gick vi ner i Norra hamnen till EH och tog vars en islatte med extra vaniljsmak, min spacialitet ;-) Tycker inte det är gott med varmt kaffe när det är så varmt ute!

Vi gick till mammas jobb och lämnade av Sophie på hennes jobb iannan jag och mamma fortsatte vidare till Sofiero kiosken och sen till Väla och IKEA. Där blev det 2 nya linnen till mig på Cubus, 129;-/2, helt okej pris faktiskt! Och att få kvalitetstid med mamma är mysigt!

Underbart god mat!

 

Mysigt i Norra hamnen!

 

Min fina vän Sophie njuter av sin islatte och solen!



Börjar om!

Börjar om med bloggandet :)