1 vecka

Redan gått  en vecka sedan jag bloggade sist. Har inte haft något intressant att dela med mig av och dessutom inte haft någon lust att blogga. Jag tror alla får sina svackor gällande skrivandet. Nu är det 2 veckors semester som gäller för min del, så ska försöka vara lite flitigare vid datorn och framförallt med bloggandet!

Har redan hunnit med en del här hemma, de är städat. Oj som här såg ut, våtdammning deluxe idag fick det bli. Så nu är de rent och fint och luktar gott. Snart ska jag iväg på date med Sophie, ut i solen och glassa tror jag det blir. Man måste ju passa på när solen är framme och vännerna är lediga!


Dagens fotografering













Sommarfint från Bondelid





Dessa linne skulle gärna fått flytta in i min garderob!


Härliga Måndag

Ny vecka, nya utmaningar! En helg går så fort att man knappt hinner blinka. Men samtidigt är det skönt med vardag igen och allting flyter på i vanlig ordning. Även om man har en fridag mitt i veckan, då känns det sådär extra gott!

Helgen har svichat förbi och den har varit riktigt bra :) Idag tänkte jag ge mig ut med kameran en sväng, jag vill ha massa nya bilder nu! Och samtidigt kanske man kan få lite sol på näsan, för den behagar att titta fram nu, solen alltså! Och så får man frisk luft på samma gång, två flugor i en smäll :)

Men först en stor kopp kaffe :)



Sängläge

Oj, redan fredag! Tiden har gått fort denna veckan, knappt så jag hinner med. Kul men jobbigt har det varit, ni som känner mig vet vad jag menar. Jobbigt på så sätt att jag är lite trött, men på söndag är det sovmorgon som gäller, sova ut ordentligt och ingen klocka som ringer, lovely :)

Ikväll var det sambon som valde maträtt, blev en indisk gryta med allt vad det innebär ;-) Eftersom jag känner mig sliten så har jag redan hoppat i sängen för jag vill vakna ordentligt utvilad imorgon. Det är skönt att känna sig pigg på morgonen när man vaknar, eller piggare än vanligt iaf! Morgonmänniska är jag ju långt ifrån ;-)

Gonatt!





Tea time

Äntligen landat i soffan! Nya vanor igen, det tar på krafterna till en början, men visst är det skönt när allting blir vardag igen och rutinerna kommer tillbaka. Även om man är däckad på kvällarna :) Har hoppat i pyjamasen och kokat en kanna te till mig nu. Välförtjänt, tea time! Sambon är och meckar och jag har eget kvällsmys hemma.

Har fått gjort en del här hemma ikväll, känner mig effektiv och riktigt flitig! Så imorgon slipper jag tänka på att göra något nyttigt när jag kommer hem, allting är ju redan gjort då! Framförhållning :)

Har nästan inga nya bilder på datorn, sambon ska fixa och lägga över dem på denna,så får bli en bild som fanns på minneskortet i kameran, Enjoy!



Full fart

Har gjort mitt första inköp på mekonomen genom mitt snart 24åriga liv. En styrled till sambons bil, tur jag hade artikelnummer och info på sms annars skulle jag säkert kommit hem med något helt annat, varför inte en doftgran, det är ungefär där mina bilkunskaper är ;-)

Varit på homeparty hos svärmor ikväll. Dem sålde en massa heminredning, mkt ljusstakar och pynt. Jättefint men lite väl dyrt för min smak eftersom det finns så mycket annat vi vill göra och köpa just nu och då måste man ju prioritera! Även om jag skulle kunna köpa halva katalogen bara för det var så fina saker, men man måste ju kunna ha plats till och även använda sakerna man köper. Jag har redan en byrålåda full med ljushållare och "pynt" så grejor har vi ju.

Ska strax stänga ner datorn och sova. En ny dag väntar imorgon, ser fram emot HELA dagen med spänning :)


Ny vecka

En ny vecka är här! Jag älskar att ha en ny vecka inför dörren och kunna se hur man ska planera och ha det på alla plan. Har kommit fram till att jag behöver ett strukturerat liv och ha fasta punkter för att må så bra som möjligt. Därför är kalendern min bästa vän. Då kan jag ha stenkoll!

Har fått fixat en del ärende idagoch träffat Caroline och hennes dotter en sväng, riktigt mysigt! Barn är ju för underbara och man får en energikick bara av att se dem. Tänk att den lilla donnan blir 2 år till sommaren! Det känns ju som att jag satt med det lilla knytet i famnen för några veckor sedan. Åhh vad tiden går fort!

Nehepp, nu ska jag fortsätta att titta på en unge i minuten :)



Lördagsmys

Har varit en dag som gått åt till att vila och ta det lugnt. Dock blev det att ruska liv i sambon för veckostädning, men det går ju så fort när man är två som hjälps åt. Så efter en timme var allt fixat och vi kunde ägna tid åt att umgås med varandra. Det behövs alltid, kvalitetstid!

Ikväll är det soffhäng i ensamheten, massa värmeljus överallt och min myslista på spotify sprudlar ur högtalarna. Jag måste verkligen ta det lugnt nu och ladda om batterierna. Innan jag landade i soffan blev det promenad i skogen i hellregn, ventilera tankarna ordentligt och sen en varm dusch på det när jag kom hem. Och nu är det mys på högsta nivå!

 



Ny design!

Mina trogna läsare kan säkert se att det skett lite förändringar i min design. Det var precis vad som behövdes nu, så tusen tack fin fina Emelie! Tur jag har vänner som kan det där med kodmaller och layout då jag själv är helt lost när det kommer till den biten.

Då var det redan fredag, här händer inte så mycket, jag måste ju försöka vila upp mig ordentligt nu och samla nya krafter. Tänk om man skulle vila middag rent utav, skulle inte sitta helt fel!

Måste tacka alla vänner som finns i mitt liv och ställer upp i vått och torrt! Tack, jag älskar er! ♥






Sköna maj!

Redan maj, tiden går fort när man är lycklig!